tiistai 18. kesäkuuta 2013

Sotkamo RN 15.6

Viime lauantaina heti aamusta oli suuntana Sotkamon ryhmänäyttely. Näyttelypaikalla olin jo puoli 10 maissa ja colliet oli arvioitu alkavaksi klo 11.Tämä reissu oli puhtaasti handlausreissu, Sissiä en ilmoittanut kun oletettiin sen pudottavan karvan tähän mennessä. Lähinäyttelyt on aina mukavia ja niihin lähtee mielellään jopa vain turistiksi, meiltä Sotkamoon ei ole kun noin puolen tunnin ajomatka. :)

Alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen yhden handlattavan sijaan pääsin esittämään kaksi erittäin ihastuttavaa puikkista, AVO-uroksen ja AVO-nartun. Ja nyt tuli kyllä stoppi kun aloin miettiä, en ole tainnut esittää ennen collieurosta rotukehässä. JH:ssa vain!

Colliet tuomaroi Paavo Mattila. Junnu- ja nuortenluokan uroksia oli molempia vain yksi joten AVO-urosten vuoro tuli nopeasti. Late oli oikein ihana ja rauhallinen esitettävä, häntä vaan tahtoi nousta hieman liikaa, onhan se kehässä olo niin kivaa. ;D Laatuarvostelussa erinomainen ja luokassa sijoituttiin toiseksi.

Välissä olevien luokkien aikana suuntasin koiran vaihtoon. Avoimissa nartuissa minulla oli hihnan päässä kaunis Fanni-tyttönen. Fannille myöskin erinomainen ja luokassa toiseksi, mutta myös SA! Paras narttu -kehässä jäätiin "viidensiksi" mutta tuomari kävi kommentoimassa vielä meille, että oikein kaunis koira vaikkei aivan sijoille yltänyt. :) Fannin kanssa saatan päästä kehään toistekkin, mahdollisesti Oulussa.

Kuvia en ole löytänyt ainakaan toistaiseksi.

Tulokset päivältä tiivistettynä:
Golden Mist Touch of Wren "Late" - AVO-ERI2
Kangasvuokon Fancy Me "Fanni" - AVO-ERI2 SA


Oikein mukava päivä, pääsi tapaamaan tuttuja sekä uusia tuttavuuksiakin tuli muutama! :) 
Seuraavana Ouluun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti