keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Synttäreitä ja geenitestejä

Muutama viikko ollut hiljaiseloa, sillä juhannuksen aikaan tänne Kajaaniin tulee lähes joka vuosi mukavat perhetuttumme Helsingistä. Heidän kanssa vierähtää ne muutamat viikot, joko heidän mökillään tai täällä kaupungissa meidän luonamme.
Yksi harmillinen asia on se, että mulla ei ole tällä hetkellä objektiivia kamerassa, kun uuden rungon ostettuani minulla oli putki lainassa Leenalta, joka lähti Savoon kesäksi ja toki vei putken mukanaan. Pari kertaa olen lainannut putkea toiselta kaverilta, suunniteltuna on jo että kesätyörahoilla ostan itselleni oman obiskan.

Juhannuksena 22.6 meidän pikku Sipasii täytti 2v! Seuraava näyttely kun joskus koittaa, niin sitä ollaan sitten isojen tyttöjen luokassa, avoimissa. Sissillä yhä odotellaan juoksua, jospa se tässä piakkoin alkaisi!


Eilen saatiin Sissin geenitestien tulokset:
CEA: geneettisesti terve!!!
DM: N/DM (kantaja)

Sissi on ilmeisesti 14. geneettisesti silmäterveeksti tutkittu pk. collie Suomessa! Aika hienoa!

Tänään 3.7 vietetäänkin sitten Moonan 4v synttäreitä! Vastahan neiti oli vauva.. Nyt jo noooin iso tyttö!
Moona on nauttinut kesästä kyllä täysin, uinut sydämensä kyllyydestä todella monena päivänä.



Ollaan käyty nyt muutamana päivänä yhdellä syrjäisemmällä rannalla, jonne voi koiratkin ottaa uimaan. Sissikin ui toissapäivänä ensimmäisen kerran, joka sattui vähän koomisesti. Neiti juoksi innoissaan kahlaamaan, eikä huomannut yllättävää äkkisyvää - pläts - Sissi kuono edellä järvessä. Sen jälkeenkin kyllä halusi uimaan, tosin ei uskaltanut siitä äkkisyväkohdasta itse tulla. :D

Loppuun vielä muutama kuva - kylläkin puhelinlaatuinen, jottei tämä postaus olisi pelkkää tekstiä.

Perhetuttujemme koirat, cavalieri Dolly sekä cockeri Dumbo:





Sissi ja "unilelu" sekä Moonan laiskasti tehty "pam"- käsky, vain puoli kroppaa kääntyi. :D
Moona yöuintireissun päätteeksi.
 Reilu viikon päästä Ouluun, sitten todennäköisesti seuraavat näyttelyt ovat Iisalmi ja Joensuu, joihin lähden esittämään ihanaa Hilma-shelttiä!

1 kommentti:

  1. Hienoa kyllä, että Sissi on 14.geneettisesti silmäterve, onnea! :) Frinin suvusta niitä löytyy ainakin kaksi; isä ja sisko ^_^ Frininkin näytteet pitäis jossain välissä ottaa ja lähettää testattavaksi, odotellaan vain 'sopivaa ajankohtaa' :P

    VastaaPoista