perjantai 9. elokuuta 2013

Iisalmi KV 4.8 + ilouutisia

Omalta osaltani lähtö peruuntui collieiden erkkariin, mutta Iisalmeen lähdettiin sunnuntaiaamuna Sannan, Marian sekä koirien, Hilman, Bibin ja Siran kanssa. Luvassa oli helteinen päivä, ja sitä se todellakin paikan päällä oli. En pystynyt edes jakkua kehään laittamaan, oli niin tuskallisen kuuma.

Ensin oli colliet jotka Sanna vei kehään, tuomarina italialainen Antonio Di Lorenzo;
Bibille nuorissa erinomainen ja sijoittui luokassaan kolmanneksi.
Siralle avoimissa erinomainen. 

Black Classiel´s Brigitte Bardot "Bibi"
Black Classiel´s Zophiel "Sira"
Shelteillä oli tuomarina Saija Juutilainen.
Tarkka ja mukava tuomari. Tutki koiran erittäin tarkkaan pöydällä jonka jälkeen juoksutti edestakaisin ja ympäri. Hilmalle nuorten luokassa erinomainen ja sijoittui luokassaan toiseksi kera SA:n! Paras narttu kehässä ei enää sijoitusta.

Edellä nuorten luokan voittaja Minitiimin Angel In Disguise ja perässä Hilma.
Meillä oli siis varsin erinomainen päivä! Tulokset vielä tiivistettyinä:

Black Classiel´s Brigitte Bardot "Bibi" NUO-ERI3
Black Classiel´s Zophiel "Sira" AVO-ERI
Snowpaw Misty Gepard "Hilma" NUO-ERI2 SA
_______________________________________

Sitten niitä ilouutisia vielä loppuun. Sissillä alkoi juoksu tässä pari päivää sitten, joka tarkoittaa siis että päästään vajaa parin viikon päästä reissuun, Luca-herraa tapaamaan! Tätä on niin odoteltu, voi iiks että jänskättää!

Ja luvassa pian myös enemmän kuvia nuista puikkiksista, kun mulle tulee viimein se oma objektiivi tuohon kameraan, jipii. :)

2 kommenttia:

  1. Onnea! Sulla on tosi hieno banneri ja kiva ulkka;) Osaisitko kertoa/onko sulla jotain ohjetta miten oot saanut noi taulukot koirien profiileihin?:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Siitä on jo aikaa kun taulukot väsäsin, mutta html-koodeilla toteutettu ja muistaakseni käytin tätä ohjetta http://www.sivut.org/html/oppaat/taulukot.php :)

    VastaaPoista