keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Oulu KV 13.-14.7

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, näinhän se menee. Tosiaan, lauantai-aamuna ennen kahdeksaa pakkauduttiin autoon ja käännettiin keula kohti Oulua. Kolmen naisen seurueen miespuolista vahvistusta oli pitämässä reilu vuosikas Sasu-poika. Mukaan lähti kaksi koiraa, sheltti Hilma ja Siru cotton.

Näyttelypaikalla suunnattiin ensin cottonikehälle, jossa huomasin collieiden olevan aivan siinä lähellä. Siirryin sinne ihan vain katselemaan. Lopulta siinä kävikin niin, että pääsin esittämään nuorten luokan nartun Bibin (Black Classiel's Brigitte Bardot) tuloksin NUO-ERI. :) Kiitos Tuuli kun luotit Bibin kanssani kehään!

Siitä suunnattiin JH-kehälle, eikä kauaakaan kun vanhempien ikäsarja alkoi. Hilman kanssa yhteistyö toimi erinomaisesti, sekä olen muutenkin tyytyväinen suoritukseemme. Ainoa miinus on mikä meidät sitten myös pudotti pois, että vapaasti seisottaessa liikkeen jälkeen Hilma alkoi hyppiä namin toivossa vasten. Tästä mainittiin arvostelussakin. Muuten kaikki oli ruksitettu erinomaiseksi ja mainittu vielä että "erittäin tyylikästä" :) Tästä on hyvä jatkaa!


Siru cottonille lauantailta VAL-ERI2 SA PN4.

Näyttelypaikalta suunnattiin Tiian tädin luo Ouluun jossa yövyimme. Illasta käytiin vielä Tiian kanssa kiertelemässä majoituspaikkamme läheistä seutua koirien kanssa.   
--------
Sunnuntaista ei itseasiassa ole paljon kerrottavaa. Mentiin näyttelypaikalle puolen päivän maissa, mulle iski siellä aivan järjetön päänsärky ja heikotus, joten päätettiin että lähdetään Kajaania kohti kunhan cottonit ovat ohi, junnuja ei jääty odottamaan. Siru onneksi piristi päiväämme olemalla VAL-ERI1 SA PN1 VSP CACIB!

IIIIIISO kiitos vielä Sannalle kun luotit Hilman mukaamme! ♥


Seuraavaksi collieiden erkkariin ja Iisalmeen, tosin molempiin vaan handlaamaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti