keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Seinäjoki KV 19.10

Lauantaiaamuna herätys soi jo ennen kuutta, kun ennen seitsemää olimmekin jo tien päällä matkalla kohti Seinäjokea. Loppuviikosta oli satanut jo lumi maahan ja tiet olivat uskomattoman liukkaat nastarenkaillakin. Selvittiin onneksi turvallisesti molempiin suuntiin.

Tuomarina colleilla oli Johan Andersson, Ruotsista. Sissille tämä oli ensimmäinen avoimen luokan näyttely, joten odotukset ei ollut kovin korkealla. Avoimen luokan narttuja oli 14 kpl.

Yksityisarvostelussa kiersimme kehän ja teimme edestakaisin. Sissin ollessa viimeinen luokassaan, ERIn saaneet avonartut alkoivat jo kokoontua kehään valmiiksi. Kehäsihteeri heilautti punaista lappua, ERI siis meillekkin!
Siitä suoraan kilpailuluokkaan. Siellä kuitenkaan sitten ei sijoitusta, mutta hyvin tyytyväisiä ERIstä ollaan. :) Lisäksi saatiin todella hieno arvostelu, josta ei voi olla kuin tyytyväinen.

© Pinja
Arvostelu suomennettuna:

2,5-vuotias blue merle narttu jolla hyvät mittasuhteet. Feminiininen pää hyvällä pituudella ja oikean värisillä silmillä. Hieno kaula. Vahva selkä. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Oikean muotoinen rintakehä jossa tarpeeksi tilavuutta. Tyypilliset liikkeet. Hyvän laatuinen turkki. Hyvin esitetty.

AVO-ERI

Seurueessamme oli myös toinen puikkis, joka korkkasi myös avoimet samoin tuloksin. Erinomainen päivä siis. :) 
Seuraavana Jyväskylään, jospa neiti pitää vielä turkkinsa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti