tiistai 29. lokakuuta 2013

Vanhojen kavereiden treffailua + mätsäri

Pari viikkoa sitten (juu, tää postaus on niiin myöhässä!) Leena ja paimenet saapuivat pitkästä aikaa Kajaaniin. Naamakirjasta luettuani heidän hyppäävän junaan joka suuntaa tänne, otin välittömästi puhelun heille ja sovittiin että lähdetään seuraavana päivänä Vimpeliin lenksulle. Melkein tuota voisi jo meidän perinnemaisemiksi kutsua! :D Tyttöset oli kyllä niin mielissään nähdessään Caran ja Cican, viime kerrasta on jo valehtelematta kohta puoli vuotta. Ja toki itsestänikin oli mukava vaihtaa kuulumisia Leenan kanssa.

Merlefun!



   



Pyörähdettiin viime lauantaina mätsärissä, sillä olin lupautunut viemään Suvin labraattorivauvan Viskin sinne. Kokemusta lähdettiin hakemaan tulevia yhteisiä kehiä varten, sillä olen lupautunut Viskin handleriksi tulevaisuudessa näyttelyihin. Viskin kanssa meille on aukeamassa mukava näyttelyura, kunhan jätkä täyttää 7kk. Sitä ennen pörräillään mätsäreissä mahdollisimman paljon totuttelemassa hälinään ja vieraiden ihmisten kopelointiin.
Hienosti jätkä käyttäytyi nytkin, ihka ensimmäisessä mätsärissään vajaa 5kk ikäisenä päästiin sijalle SIN2! Pentuja oli 34 kpl. :) Sissikin oli mukana isoissa koirissa, tuloksena PUN- kera upean esiintymisen.

Viski ja palkintopose.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti