torstai 30. tammikuuta 2014

Kajaani KV 11.-12.1

Myöhässä tulee tämäkin postaus. Tällä kertaa allekirjoittaja voi syyttää työharjoitteluaan, joka on todella vienyt kaiken ajan, ja päivästä jäljelle jäävä aika on mennyt puikkisten kanssa touhuamiseen ja kavereiden treffailuun. Nyt kun harjoittelu loppui ja minulla on vajaa viikon loma, tuli heti kiire kirjoittamaan tämä myöhässä oleva postaus.

Lauantaina suuntasin pallohallille kahdeksan jälkeen, sillä olin luvannut esittää dogo argentino nartun Makitan (Chainbreaker's Dominica). Ei oltu ennen treenattu yhtään, eikä edes nähty, joten junnuikäiselle Makitallekkin oli varmaan ihmetys joutua vieraan ihmisen käsiin. Kaikesta huolimatta Makita esiintyi erittäin mallikkaasti ja kävi nappaamassa ensimmäisestä junnuluokan näyttelystään H:n. Tuomarina oli Päivi Eerola. Makita sai erittäin mukavan ja todenmukaisen arvostelun, mutta neiti on vielä niin kehittymätön (mikä on täysin ymmärrettävää junioriluokan koiralta), joten se pudotti laatuarvosanaa. Hyvä fiilis tuli kuitenkin. Kiitokset Camillalle että luotit Makitan käsiini!

Sunnuntaina pääsin oman rodun pariin. Olin luvannut esittää aivan hurmaavan avoimen luokan uroksen Paddingtonin (Silverlady's Escapist). Paddy esiintyi erittäin mahtavasti, tuloksin EH3. Tuomarina collieilla Birgitta Svarstad, Ruotsista. Tiedä vaikka minut nähdään toistekin kehässä tämän ihanan karhuherra Paddingtonin kanssa!
Kiitos Minna että sain viedä Paddyn, ja kiitos myös kuvista!


______________________________________________________________________________

Entäs omat tytöt?



Täällä ne karvattomina kotosalla, biotiinikuurit menossa. Haaveissa ois Moonankin kanssa tänä vuonna joku näyttely, saa sitten nähdä minne raaskin sen ilmoittaa. Mikäli Sissi tekee vielä turkin ennen juoksuja, niin saattaa sekin vielä käydä pyörähtämässä jossain kehässä ennen mahdollisia pentuja, jospa ne tällä kertaa onnistuisivat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti