maanantai 30. joulukuuta 2013

Kehitystä

Nyt ollut taas reilu kuukausi hiljaiseloa, en edes ole kovin usein tähän tietokoneelle istunut viime aikoina, kun puhelimella jo lukee netistä kaiken tarvittavan. Ei sillä, ei meillä sen ihmeempiä ole tapahtunutkaan. Huomenna taas koittaa Moonalle helvetillinen ilta, joka onneksi on vain kerran vuodessa. Jospa täällä meillä päin ei kauheasti paukuteltaisi, niin pärjättäisiin jo ihan hyvin.

Eksyin tänään selailemaan kuvia ajalta, jolloin Sissi ei edes ollut tullut meille, vaan oli vielä Sannalla. Kuvat oli kuitenkin mun ottamia, kun näyttelytreeneissä niitä räpsin Sissin ollessa n. 8kk. Kyllähän minä olen tiennyt että neiti on kehittynyt joka suunnasta erittäin hyvin parempaan suuntaan hetki hetkeltä, ja kehittyy yhä, mutta kun vertasin pääkuvia 1,5v väliltä, niin herranen aika kun menin ihan sanattomaksi!

Helmikuu 2012 - Elokuu 2013
Aivan uskomatonta, eihän sitä meinaa edes samaksi koiraksi tunnistaa! Vaikka tiesin että kehittynythän se on muttamutta....

Päätin vielä tehdä kroppavertailun, samaisilta kuvauskerroilta.

Helmikuu 2012 - Elokuu 2013
 Voin sanoa että odotan niin innolla tulevaa, kun Sissi vielä kehittyy. Ensi vuonna ei varmaan tulla käymään kehissä lähes yhtään, kun keväällä olisi tiedossa astutus seuraavasta juoksusta. Saa nähdä mitä Moonan kanssa keksittäisiin ensi vuodelle. Uusi vuosi, uudet kujeet. Itse tulen varmasti pyörimään näyttelyissä yhtä lailla, vaikka sitten turistina, kun omat junnuvuodetkin loppuivat. Nyt tytöillä on tosin meneillään biotiinikuuri, ties vaikka Moonan kanssa uskallettaisiin johonkin lähinäyttelyyn ensi vuonna jos tulee hyvä turkki. :)

Vuoden 2013 kohokohtia harrastuspuolella oli ehdottomasti Sissin osalta vuoden ensimmäinen näyttely, Tamminäyttely, jossa Sissi ylsi 33:sta nartusta PN4 sijalle! Moonan osalta taas meidän ensimmäinen tulos agilityssä, kesäkuussa KSTK:n järjestämissä kisoissa hyppyradalta puhdas rata mutta yliaikaa n. 1,5s. Silti niin mahtava fiilis!

Toivotamme kaikille hyvää ja menestyksekästä vuotta 2014!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti