tiistai 26. marraskuuta 2013

Jyväskylä KV 17.11

Sissi nautti täysin hotellioloista. ;)
Lauantai-aamuna lähdettiin Tiian, 1,5 vuotiaan Sasu-pojan ja koirien kanssa kohti Jyväskylää. Koiria mukana oli Sissi ja Siru-cotton, joden molempien kehät olivat sunnuntaina. Tarkoitus oli kuitenkin olla jo lauantaipäivällä Jyväskylässä, jotta kerettiin itse shoppailukierrokselle sekä illasta puunata koirat.

Sunnuntai-aamuna saavuttiin paikalle kymmenen maissa, sillä cottonit alkoivat klo 10. Tavaroiden roudausta ei helpottanut se, että näyttelypöydän vetokahva irtosi lopullisesti ja jäätävä myrskytuuli oli viedä pöydän (jonka päällä häkkejä ja tavaroita) mennessään.... Suurimpien ongelmien jälkeen päästiin kuitenkin sisälle Paviljonkiin ja etsittiin cotonkehä, jonne jätettiin tavarat. Minä nappasin mukaan ainoastaan Sissin kevythäkin ja Sissin, ja suuntasin colliekehälle, joka oli KERRANKIN ihan cottonikehän lähellä. Mikä helpotus!

Sillä välin kun minä katselin collieiden menoa ja valmistelin Sissiä kehään, Siru-coton oli käynyt kehässä tuloksin ERI3.
Collieilla oli tuomarina rodun spesialisti Micael Johansson. Sissille tuloksena AVO-EH, erittäin kattavalla ja totuudenmukaisella arvostelulla. :) Tyytyväinen saa olla, tuomari oli sen verran tiukka, että suoraan sanottuna olin valmistautunut odottamaan H:ta. Erittäin hyvä on aina erittäin hyvä. ;) Arvostelu tulossa pian!

© Anne Kylmäoja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti